مدیر کل حفاظت محیط زیست آذربایجانشرقی گفت: تالاب قره قشلاق بناب نسبت به سالهای گذشته در وضعیت بهتری قرار دارد.
مدیر روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجانشرقی اعلام کرد: یک هیات کارشناسی برای بررسی وضعیت سد باطله معدن مس انجرد شهرستان اهر و بررسی دقیق مطالب منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر وقوع رانش در دیواره سد، به محل اعزام می شود.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان خداآفرین از رهاسازی یک راس گونه کمیاب شوکا به دامن طبیعت ارسباران خبر داد.
رییس اداره حفاظت محیط زیست ملکان از کشف و ضبط یک دستگاه خودرو نیسان حامل درختان گز در این شهرستان خبر داد.
.1399/12/3 یکشنبه
.1399/11/17 جمعه
.1399/11/11 شنبه
.1399/11/4 شنبه
.1399/10/29 دوشنبه
تضمین معیشت جوامع محلی پیرامون دریاچه ارومیه از طریق اجرای طرحهای اشتغال جایگزین، رویکردی برای حفظ حیات در بخش این پهنه آبی در محدوده آذربایجانشرقی بوده که در قالب پرورش شتر، کشت زعفران، فرآوری گیاهان دارویی، کاشت پسته و کلزا و اشتغال با کمکهای صندوق خرد روستایی از چند سال قبل آغاز شده است.
علی ارواحی، مدیر ملی طرح حفاظت از تالاب های ایران از پرورش خوشههای انگور کشمش به وزن پنج کیلوگرم از طریق بکارگیری تکنیک های نوین کشاورزی در شهرستان ملکان استان آذربایجان شرقی خبر داد.
تبریز- این روزها حال دریاچه ارومیه خوب است؛ صدای موجهای خروشان و آواز فلامینگوها مردم را به خاطرات گذشته بازگردانده، اما هنوز چند قدمی تا احیای کامل فاصله دارد.